Green Shot Patroner - GO GREEN OR GO HOME

-lad os sikre fremtiden for dansk jagt, sammen

Som jægere er vi på hjemmebane i den danske natur, og danske jægere er dygtige til at passe på naturen, etablere levesteder for vildtet, regulere skadedyrsbestande og meget mere.

 

Indtil nu har en uheldig konsekvens dog været den plastikforurening, som jagt og jægere har været nødsaget til at efterlade i naturen – nemlig de plasthaglskåle, som det er uhensigtsmæssigt og mere eller mindre umulige at finde og indsamle efter skudafgivelse. 

 

Tidligere har der ikke været effektive alternativer til traditionelle plasthaglskåle, men den bionedbrydelig haglskål i Green Shot patronerne fra Land & Fritid har gennem en årrække bevidst, at den fuldt ud lever op til plasthaglskåle både når det gælder præcision, hastighed og skudbillede. 

 

Derfor tog Land & Fritid, som de første i Danmark, den beslutning helt at udfase plastik haglskåle i vores jagtammunition. I dag producerer og importerer Land & Fritid udelukkende jagtammunition med bionedbrydelig haglskåle, fordi vi gerne vil være med til at passe på naturen. Med miljørigtige haglpatroner fra Green Shot bidrager du derfor med effektive løsninger til at skåne naturen.

 

Som jægere har vi et ønske om at tage hånd om den natur, som vi alle elsker og er afhængige af for at dyrke vores livsstil – her er Green Shot et perfekt alternativ. Green Shot er en klimavenlig og innovativ løsning, og du vil opleve, at Green Shot haglpatroner er meget effektive, og du vil som jæger opnå samme succes, som med traditionelle patroner.

 

Rasmus Bjergegård fra Skydeinstruktion.dk udtaler:

"Patronen lever op til det, du kan forvente af en kvalitets patron, godt skudbillede og god udgangshastighed. Jeg har testet den og kan varmt anbefale de grønne patroner, til dig der vil tage vare på naturen". 

 

 

 

Gør dit valg grønt med Green Shot haglpatroner

De miljørigtige haglpatroner fra Mike Hammer har en 100 % nedbrydelige haglskål, produceret af Hydo Solubre, hvor der er anvendt organiske materialer, der gør dem både vandopløselige og bionedbrydelige. Hovedingrediensen i Green Shot haglskålen er majsstivelse, der som bekendt er fugtnedbrydelig.

 

Derfor vil du som jæger kun efterlade naturlige materialer, som er nemme for naturen at nedbryde og du bidrager herved ikke til forureningen. Nedbrydningsprocessen vil variere alt efter, hvor haglpatronen lander, og i hvilket miljø du befinder dig i. Hvis patronen havner i vand, vil processen naturligvis foregå på ganske få dage, mens det vil tage længere tid i et klima med lav fugtighed. Haglene i Green Shot patroner er af stål, ligesom du kender det fra traditionelle patroner.

 

Ved første øjekast er det ikke til at se forskel på haglskålen fra en gammeldags haglpatron og den nye Green Shot patron:

GreenShot

 

Med Green Shot fra den spanske producent Trust, har vi nu endelig fået en tilgængelig patron, der med sin vandopløselige hagl- skål, tilbyder 100% nedbrydelighed. Med både lav rekyl, en udgangshastighed der overholder CIP standarderne og et godt og samlende skudbillede (testet af Dansk Jagtakademi), er Green Shoot en helt igennem effektiv patron, der sikrer, at du som skytte kan opnå samme resultat, som med konventionelle patroner af højeste kvalitet.

 

Green Shot fra Trust importeres eksklusivt af Land & Fritid og sammen med Guntex i Skjern kan vi gøre en fælles indsats for at sikre fremtiden for alle os, der elsker at gå på jagt.

 

I alle Land & Fritid butikker kan du også benytte dig af vores opsamlings- og genbrugsordning af patroner. Det betyder, at du kan aflevere dine afskudte patroner hos os, så sørger vi for miljørigtig genanvendelse. Læs mere om Land & Fritids miljøbevidsthed

 

Derfor tog Land & Fritid, som de første i Danmark, den beslutning helt at udfase plastik haglskåle i vores jagtammunition. I dag producerer og importerer Land & Fritid udelukkende jagtammunition med bionedbrydelige haglskåle, fordi vi gerne vil være med til at passe på naturen.

 

Fra os er beskeden klar: Hvis vi ikke er i stand til at udvikle os, er der andre, der tager beslutningen for os. Lad os sikre fremtiden for dansk jagt, sammen.

 


Er du interesseret i at vide mere om Greenshot patronen?

Samlet test af Greenshot patronen

Læs produktbeskrivelsenaf Greenshot patronen og bliv klogere på hvordan patronen er sammensat.

 

Dansk Jagtakademi har afprøvet Greenshot patronen - Her kan I læse, hvilke elementer en sådan afprøvning består af og hvordan Greenshot patronen klarede sig.

 

Du kan ligeledes se denne video omkring Greenshot patronen

 

DLG har modtaget en række spørgsmål fra jægere og skytter i forbindelse med GreenShot haglpatroner i Mike Hammer serienLæs hele svaret her

Find butik

Besøg en af vores butikker. Vi har et stort sortiment og du får kvalificeret rådgivning af vores specialister.

Kortet kunne ikke finde noget sted kaldet
Brug min placering
Se kort over butikker