Klub Land & Fritid
Gratis medlemskab
Spændende nyhedsbrev
Særlige klubtilbud
Lokale arrangementer
Medlemskonkurrencer
Hunde- og kattefoder - hver 10. sæk gratis
Personlig info
Fornavn
Efternavn
E-mail
Telefon nr.
Opret brugernavn
Opret adgangskode
Gentag adgangskode
*Ved accept af klubmedlemskab sendes et verifikationslink til din e-mail. Tryk på linket inden for syv dage for at færdiggøre klubmedlemskabet.
Velkommen!
Vi har sendt en e-mail til . E-mailen indeholder et link, som du skal klikke på, for at verificere dit medlemskab af Klub Land & Fritid.

Adgangskode
Adgangskoden skal bestå af mindst 5 tegn.

Du bør undgå at vælge et kodeord, som du anvender til andre tjenester, da anvendelse af samme kodeord til flere tjeneste udsætter dig for en større risiko for misbrug.

Privatlivspolitik
Vi behandler dine persondata i henhold til vores privatlivspolitik, som indeholder detaljerne om vores indsamling, behandling og opbevaring af personoplysninger samt dine rettigheder i forbindelse hermed.

Samtykke når du trykker på ”Accept af klubmedlemskab”
I forbindelse med at du klikker ”Accept af klubmedlemskab” bekræfter du, at den anvendte e-mail tilhører dig og at du er minimum 18 år.
Ved ”Accept af klubmedlemskab” accepterer du samtidig, at Klub Land & Fritid på baggrund af de ovenfor angivne informationer opretter dig midlertidigt i deres system. Du modtager umiddelbart efter accept af klubmedlemskab en verifikationsmail, hvor du skal bekræfte dine oplysninger. Først herefter er du oprettet som klubmedlem.

Du accepterer også, at Klub Land & Fritid sender dig en e-mail med henblik på at få dit samtykke til markedsføring i form af nyhedsbreve mv.

Du kan altid afmelde dig medlemskabet af Klub Land & Fritid ved at skrive til webshop@landogfritid.dk

Det er DLG Service A/S (Land & Fritid A/S), CVR-nr. 16181528, Vesterbrogade 4A, 1620 København V, webshop@landogfritid.dk, der står bag Klub Land & Fritid.