Bacxitium gel til sur stråle 250 ml

Bacxitium gel til sur stråle 250 ml
Kun i butik

Totalpris 299,00 kr.
Om produktet
  • 100 stk  = 125 kg
Varenummer: 1764603

Bacxitium gel er effektiv til desinfektion og rensning af sur stråle, kaviteter/hulrum.

Bacxitium eliminerer skadelige bakterier og understøtter den naturlige helingsproces. Indeholder et 100% naturligt aktivstof som bliver produceret af dyrets eget immunforsvar. Bacxitium er både virksomt, mildt og smertefrit i brug.

Anvendelse : Grundig spuling med vand ved hjælp af vedlagt højtrykspose og studs. Påføring af Bacxitium gel i alle kaviteter/hulrum og i strålen. Bacxitium kommer i en gel form, der let kan sprøjtes ind i det inficerede område og beskytter mod nye bakterier udefra. Placer studsen forskellige steder i og omkring kaviteten/hulrum eller strålen, mens gelen let doseres med dit eget tryk på posen. Gentag behandlingen 1-3 gange dagligt i 10-14 dage.

NB: Der vedlægges en tom højtrykpose med studs, som kan fyldes med vand og som benyttes til at sikre grundig oprensning af kaviteten inden gelen påføres. Posen kan genbruges. Fyld posen med vand og tryk med fuld håndkraft på posen, placer studsen forskellige steder omkring kaviteten hvorved der spules med højtryk ind i kaviteten. Herefter påføres gelen


Læs mere Læs mindre