Equsana Collection

 

Det er 3. år i træk at Equsana kan klæde ryttere og hesteejere på i funktionelt kvalitetstøj til skarpe priser.

Tankerne bag forårskollektionen har været, at skabe en super komfortabel og funktionel kollektion, hvor designet er holdt stilrent og klassisk.

Trøjer og jakker er derfor produceret i sportsvenlige tekstiler, med høj grad af fokus på fleksibilitet som sikrer bevægelsesfrihed og åndbarhed, således at varmen ledes væk fra kroppen, og rytteren forbliver tør og varm efter rideturen.Desuden er der tænkt i lag-på-lag princippet, som understøtter behovet for at kunne regulere varmen løbende i løbet af dagen i stalden.

Af særlige nyheder kan fremhæves den lækre teamjakke, som er designet særligt til klubber og stalde som har efterspurgt en jakke med god plads til brodering af logo på ryg eller bryst. Teamjakken findes til både herrer, damer og børn og er til en særdeles fordelagtig pris.

Også konkurrencerytteren er særligt tilgodeset i denne kollektion, idet den nye super fleksible competition-shirt med hvid plastron, giver mulighed for også at bære Equsana Collection på stævnepladser eller under stævnejakke.Equsana Collection forår/sommer 2018 - TIL KVINDER og BØRN

Equsana Collection forår/sommer 2018 - TIL MÆND

Equsana Iceland Collection forår/sommer 2018 TIL KVINDER og BØRN

Equsana Iceland Collection forår/sommer 2018 TIL MÆND

Find butik

Besøg en af vores butikker. Vi har et stort sortiment og du får kvalificeret rådgivning af vores specialister.

Kortet kunne ikke finde noget sted kaldet
Brug min placering
Se kort over butikker