Equsana Green Fiber Mash - 15 kg

Klubpris
169,95
Alm. pris 179,95

På lager online

Mængderabat
1 stk 179,95 kr./stk
42 stk 164,95 kr./stk
Antal
For dette produkt er minimumsbestilling 1 STK, maksimumbestilling STK
Klubpris 169,95 kr.
Totalpris 179,95 kr.
Om produktet
  • 1 stk  = 15 kg
  • 42 stk  = 1 palle
Varenummer: 402157

OBS: Ved køb af denne vare tilgår et håndteringsgebyr på 190 kr.
Equsana Green Fiber Mash er en velsmagende og fiberrig mash, der med sit lave indhold af sukker og stivelse kan anvendes til alle typer af heste og ponyer. Mashen har et højt indhold af fibre fra grønmel og timote og tilfører sunde omega-3 fedtsyrer fra hørfrø. Ligeledes tilfører mashen gode proteinkilder fra specialbehandlet rapsmel og solsikkemel og protein er essentiel for at heste kan restituere efter træning. Der er tilsat tangmel (tørrede havalger), der har et højt indhold calcium og magnesium, som er kendt for at kunne reducere syreindholdet i mavesækken. Sammen med gærkultur og det høje indhold af fordøjelige fibre, får hesten ideelle muligheder for at kunne opretholde en sund og velfungerende bagtarmsfordøjelse.

Equsana Green Fiber Mash er ikke tilsat mikromineraler og derfor påvirker et tilskud med mashen ikke hestens balance i lavet udelukkende af gode sunde råvarer uden tilsatte vitaminer og mineraler – det betyder, at du kan anvende mashen uden at det påvirker balancen i den daglige foderforsyning. Mashen kan hjælpe med at øge hestens væskeindtag og er derfor gavnlig at tildele i sommerhalvåret. Ligeledes kan en lun mash have gavnlige effekter for hestens fordøjelse i de kolde vintermåneder.

Equsana Green Fiber Mash er helt uden korn og melasse og har dermed et meget lavt indhold af stivelse og sukker, hvorfor den kan anvendes til alle heste og ponyer, når din hest fortjener lidt ekstra.

Indhold: 15 kg sæk, indhold per kg: Energi, FE/kg: 0,76, Råprotein: 17 %, Ford. råprotein: 107 g, lysin: 7 g, Råfedt: 7 %, Råaske: 12 %, Fibre (træstof): 18 %, Stivelse: 5 %, Sukker: 7 %, Calcium: 15,2 g, Fosfor: 6,5 g, Magnesium: 3,8 g, Natrium: 5,1 g.

Grønmel, Solsikkemel (specialbeh.), Hørfrø (ekstruderet), Ærteflager (ekstruderet), Græshø (timote), Rapsmel (specialbeh.), Gærkultur, Rapsolie, Tangmel, Gulerodsflager, Foderkridt og salt.

Vejledende dosering:
Mashen skal blandes med vand inden udfodring, forhold ca. 1:3 og den bør trække i 10 minutter.
Hest (550 kg): 500-800 g Green Fiber Mash f.eks. som foder efter ridning.
Pony (350 kg: 200-500 g Green Fiber Mash f.eks. som foder efter ridning.


Anbefales
Hest
Læs mere Læs mindre