Hvalpepakken

Hvalpepakken er et tilbud til dig og din lille ny hundehvalp. Du kan bestille den Hvalpepakke fra hvalpen er fire uger og indtil den er 26 uger. Hvalpepakken koster ikke penge, men vi gør opmærksom på, at du ved bestilling, giver os lov til at indsamle og videreformidle dine oplysninger med udvalgte samarbejdspartnere, herunder Land & Fritid.

 

Man kan kun bestille én pakke årligt. Vi tilbyder to forskellige pakker - en til små hunderacer og en til de mellem/store racer. Dit valg af race i bestillingsformularen afgør, hvilken størrelse pakke du modtager - og fremgår også af den kvittering vi sender til dig pr. e-mail.

 

At få en lille hvalp er på mange måder et helt nyt familiemedlem. Hvalpen har behov for opmærksomhed, tryghed og kærlighed, så den føler sig som en del af flokken. Som hundeejer er det din/jeres opgave, at være hundens bedste ven, forældre og flok. Og husk, at selvom hunden måske ikke er hele dit liv, er du hele dens liv. Det forpligter, men betales også tilbage mangefold.

Hjertelig tillykke med den nye hvalp - held og lykke, og rigtig god fornøjelse.;

 

Killingepakken

Killingepakken er et tilbud til dig som netop har fået en lille ny kattekilling. Pakken uddeles i samarbejde med Land & Fritid, hvor du også skal afhente din pakke.

 

Du kan bestille din Killingepakke fra katten er fire uger og indtil den er 26 uger. Killingepakken koster ikke penge, men vi gør opmærksom på, at du ved bestilling, giver os lov til at indsamle og videreformidle dine oplysninger med udvalgte samarbejdspartnere, herunder Land & Fritid.

 

Uanset om det er din første kat eller om du har haft flere, går du en spændende tid i møde, hvor du og killingen skal lære hinanden at kende, og hvor killingen skal lære sit nye hjem at kende. Tryghed er vigtigt for den lille killing, og den skal du/I give den. Men vi har gjort lidt for at hjælpe jer på vej. På killingepakkens ene side, har vi lavet en lille "klip-selv kattelem" så kassen kan blive en lille hule, hvor i killingen kan lege og føle sig tryg.

 

At få en lille ny killing er på mange måder at få et nyt familiemedlem. Killingen er et socialt væsen som har behov for opmærksomhed, tryghed og kærlighed- så den føler sig godt tilpas. Som katteejer er det din/jeres opgave at sørge for at opfylde alle kattens behov- det forpligter, men betaler sig også tilbage mangefold! Hjertelig tillykke med den nye killing - held og lykke, og rigtig god fornøjelse.

 

Hvis du gerne vil undgå håndteringsgebyr kan du nemt lave en click & collect ordre under "Levering" i kurven og afhente varerne i en af de fysiske Land & Fritid butikker.