Mike Hammer er Land & Fritids komplette tøjkollektion til jægeren og friluftslivet. Vores jagtsortiment omfatter, ud over Mike Hammer-tøjkollektionen, også haglpatroner i stål, alt til pleje af vildtet samt kvalitetsfoder til jægerens bedste ven – hunden.

Jagttøj udviklet af jægere, til jægere

Mike Hammer-kollektionen er udviklet i samarbejde med jægere, som ved, hvor vigtig den rette påklædning er, når man færdes ude i al slags vejr. Det er også vigtigt, at tøjet har den rigtige pasform, så man kan bevæge sig uhindret. Tøjet skal være åndbart og holde jægeren tør og varm.


Jæger Steen Nielsen fra Ringe udtaler;
"Jeg har lyst til at rose den varmevest I introducerede og som jeg købte i efteråret.
Den har været en stor årsag til, at jeg har været utroligt heldig i denne jagtsæson. Vesten har hjulpet mig, så jeg nu har kunne holde
varmen og sidde så længe og vente på lige netop det dyr, som jeg havde udset mig. Jeg har med vesten også kunne holde varmen under klapjagt
eller trækjagt, og ikke blive kold og dermed for langsom til at afgive skud i rette tid".


Optimal påklædning i flere lag


 • Vandtæt yderlag:
  Jakke og bukser er fremstillet med en Hammer Dry Tex membran i stoffet, der holder vandtæt i 10.000 ml/m2 og samtidig er åndbart.
   
 • Varmt mellemlag:
  Vest, fleecetrøje eller skjorte kan anvendes som mellemlag, når vejret er koldt men kan også anvendes alene i varmere perioder.

 • Inderste lag:
  Undertøjssæt i behageligt åndbart stof, som kan anvendes hele året. Til kollektionen hører også jagtstøvler med 4 mm neopren foring.

Mike Hammer stål patroner 
Som en del af Land & Fritids jagtsortiment kan du nu også købe Mike Hammer haglpatroner. Patronerne fås både som almindelige stål patroner og i en Green Shot variant, som er 100 % nedbrydelige og dermed skåner miljøet. Stål patronerne fås i alle gængse haglstørrelse i kaliber 12. Green Shot patronerne fås i haglstørrelse 3 og 5. Æskerne indeholder 25 patroner. Priserne for stålpatronerne starter fra 47,25,- pr. æske og Green Shot fra 118,75,- pr. æske. Du kan købe patronerne hos udvalgte Land & Fritids butikker. 


Beskyt dit syn med skydebriller fra Remington 
I Land & Fritid lancerer vi Remington sikkerheds- / skydebriller til jægeren, der stiller høje krav til sikkerhed, komfort og kvalitet. Remington har i samarbejdet med den førerende producent på markedet, Wiley X, udviklet en serie af sikkerheds- / skydebriller, som er certificeret efter europæiske og amerikanske sikkerhedsstandarter. Alle modeller har udskiftelige linser, så du kan tilpasse din brille efter lysforholdene. Læs mere om de forskellige typer af linser, sikkerhedscertificeringerne og om seriens forskellige modeller som både består af en herre-, dame- og juniormodel samt en basismodel her


Optimal fodring af dit vildt  
Når du fodrer dit vildt forbedres levevilkårene og fødekvaliteten. Fodring af både hjorte- og fuglevildt kan have afgørende betydning for bestandens overlevelse og være med til at øge et områdes bæreevne. Fodringen kan derfor være med til at fremme hjortevildt med gode og store trofæer – og det kan give større og bedre jagtoplevelser.
Fuglevildt kan have vanskeligt ved at finde føde, og deres levevilkår kan derfor forbedres ved at etablere foderstationer. Ved fodring af vildt er det dog vigtigt at være opmærksom på, at fodringen indenfor den givne årstid skal opfylde vildtets behov for mineraler. Kim Lindgren, manden bag Raavildt.dk, har lavet en guide til hvordan du fodrer dit vildt. Se guiden og læs mere om vores fodersortiment til hjorte- og fuglevildt
her.


Udstyr til fodring af vildt

For at opnå en optimal fodring af dit vildt er det vigtigt med det rette udstyr, som både giver nem adgang til fodret og sikrer, at foderet holdes friskt og tørt i de våde perioder af året. Det er vigtigt, at foderet er tilgængeligt for vildtet, og det får den rette mængde.


Giv din hund den optimale næring
Din hund skal have den optimale næring under hele jagtsæsonen. Den har brug for den helt rette mængde energi, fedt og proteiner, når  den skal være aktiv under længere tid. Derfor tilbyder vi foder velegnet til hunde af alle racer og blandingsracer. Se vores store udvalg af foder til hunde her.

 
Plant vildtagre og skab gode jagtmuligheder
Vildt og planter får bedre betingelser, når du etablerer vildtagre – og det giver også rigere naturoplevelser. Når du sår vildtagre, kan du faktisk fordoble bestanden af vildt på få år, hvilket vil skabe nye og bedre muligheder for din jagt. Med vildtblandinger fra DLF kan du sikre gode levevilkår for vildtet og derved skabe bæredygtig jagt. Samtidig kan du tilgodese fodring af dyr i vintermånederne og ikke mindst skabe et smukt naturmiljø. Læs mere om hvordan du kommer i gang med at etablere vildtagre og se vores udvalg af vildtblandinger fra DLF her.Find butik

Besøg en af vores butikker. Vi har et stort sortiment og du får kvalificeret rådgivning af vores specialister.

Kortet kunne ikke finde noget sted kaldet
Brug min placering
Se kort over butikker