Frontline Combo Kat 6X0,50 Ml - 6x0,5 ml

Antal
For dette produkt er minimumsbestilling 1 STK, maksimumbestilling STK
Totalpris 339,95 kr.
Om produktet
  • 10 stk  = 1 karton
  • 350 stk  = 1 kg
  • 1 stk  = 1 palle
Varenummer: 281092

Frontline Combo vet beskytter både dyret og omgivelserne mod lopper.

Produktinformation

Dræber voksne lopper i kattens pels indenfor 24 timer. Beskytter katten mod nye loppeangreb. Forebygger loppernes formering i hjemmet ved at forhindre udviklingen af æg, larver og pupper. Kan indgå i behandling af loppeallergi. Frontline Combo vet. virker også mod flåter og lus. Dræber flåter og lus inden for 48 timer. Frontline Combo vet. har længevarende virkning. Beskytter mod nye loppeangreb i op til 4 uger for kat. Beskytter mod nye flåtangreb i op til 2 uger for kat.

Frontline Combo vet. virker via direkte kontakt med pels og hud og ikke ved optagelse i blodet. Stoffet fordeler sig i hudens talgkirtler. Herfra afgives det i hele virkningsperioden, og det gør ingen forskel, om dyret bader eller er ude i regnvejr. Dog aftager virknings-varigheden noget ved gentagne shampoobade og det anbefales ikke at bade dyret 48 timer før og efter behandling.

Frontline Combo vet. kan anvendes til drægtige og diegivende dyr.

OBS:
Loppe- og flåtmidler kan ikke byttes eller returneres (heller ikke uåbnede pakninger).

Dette skyldes loven om salg af lægemidler, som medfører, at alt loppe- og flåtmiddel, der sendes retur, skal destrueres for at forhindre videresalg.

Du kan få flere oplysninger ved at kigge på www.laegemiddelstyrelsen.dk eller ringe til dem på telefon 44 88 95 95.

 


Læs mere Læs mindre