Advantage Loppemiddel til hund 0-4kg - 4x0,4 ml

Advantage Loppemiddel til hund 0-4 kg hund
Varianter
Kun i butik
166,46 kr.

Vælg variant
Førpris 184,95 kr.
Rabat -18,49 kr.
Totalpris 166,46 kr.
Om produktet
Indhold
Dosering
Dokumenter
  • 10 stk  = 1 karton
  • 1 stk  = 1 palle
Varenummer: 280943

Til hunde der vejer under 4 kg. Indeholder 4 børnesikrede pipetter med 0,4 ml i hver.

 

Har din hund lopper – så er advantage loppemiddel mod lopper en hurtig og effektiv behandling. Advantage loppemiddel er både til forebyggelse og behandling af lopper på hunde, samt til behandling af pelslus. Lopperne dør indenfor 1 døgn efter behandling. En behandling forebygger yderligere loppeangreb i 4 uger. Præparatet kan anvendes mod loppebetinget allergisk dermatitis som en del af behandlingsstrategien.

Advantage mod lopper virker således at præparatet hurtigt fordeler sig over hele dyrets hudoverflade – uden at gå i blodet. Produktet virker direkte på lopperne, som rammes så snart de ankommer til dyret for at søge føde.

Undgå at pipettens indhold kommer i kontakt med øjne eller mund på dyret. Tillad ikke nyligt behandlede dyr at slikke på hinanden.
Bivirkninger: Præparatet smager bittert, og spytsekretion kan lejlighedsvist forekomme, hvis dyret slikker på applikationsstedet umiddelbart efter behandling.

OBS:
Loppe- og flåtmidler kan ikke byttes eller returneres (heller ikke uåbnede pakninger).

Dette skyldes loven om salg af lægemidler, som medfører, at alt loppe- og flåtmiddel, der sendes retur, skal destrueres for at forhindre videresalg.

Du kan få flere oplysninger ved at kigge på www.laegemiddelstyrelsen.dk eller ringe til dem på telefon 44 88 95 95.

 


Læs mere Læs mindre

Egenskaber:

Til forebyggelse og behandling af lopper hos hunde og katte.

Læs mere Læs mindre

Dryp Advantage Pour-On Vet. direkte på  dyrets hud. Katte skal dryppes højt oppe på nakkehuden - der kan de ikke slikke sig. Hunde dryppes mellem skulderbladene. 
Advantage Pour-On Vet. fordeler sig på hele dyrets hudoverflade uden at gå i blodet. 
Dræber de lopper, der ankommer til dyret for at søge føde.
Fuld effekt inden 24 timer. Effekten holder i 4 uger hos hund og 3-4 uger hos kat. Gentag derefter behandlingen og opnå en langvarig beskyttelse mod  lopper.

Læs mere Læs mindre