Om Land & Fritid

Land & Fritid er til dig med interesse inden for hus og have, kæledyr, hobbylandbrug, udendørsfritidsaktiviteter eller til dig, som går på jagt.

Land & Fritid er en landsdækkende butikskæde med 39 butikker, som tilbyder et bredt produktsortiment af kvalitetsprodukter inden for foder, gødning, hegnsartikler, haveartikler, fritidstøj, sko og tilbehør samt udstyr til hest og rytter og øvrige kæledyr. Derudover har vi til jægeren et bredt sortiment af jagtbeklædning og udstyr. Vi tilbyder ligeledes træpiller og briketter af høj kvalitet.

Har du brug for professionel rådgivning står vores butikspersonale klar til at hjælpe inden for alle produktkategorierne, og har du spørgsmål omkring din hest eller dit kæledyrs trivsel, fodring eller pleje, er du velkommen til at kontakte Land & Fritids to dyrlæger.

Spørg Dyrlægen
Dyrlæge tilknyttet Land & Fritid sidder klar til at besvare alt omkring kæledyr.
Karen Tjørnelund: dyrlaegen@landogfritid.dk

Spørg Agronomen:
Equsanas agronom sidder klar til at besvare alt omkring fodring af heste.
Kathrine Gaarde Madsen: kgm@dlg.dk

Nyt logo
Pr. 1. juni 2017 skiftede Land & Fritid logo for at understrege slægtskabet med DLG-koncernen og understøtte kædens egne produkter.

Kædedirektøren udtaler: ”Vi er eksperter indenfor vores område, med en enorm vidensresource i ryggen hos DLG. Og med en række nye produktserier indenfor bl.a. dyrefoder, jagt og udendørsliv tager vi nu skridtet og moderniserer vores visuelle identitet.

 

 

 

 

Note: www.landogfritid.dk tager forbehold for fejl omkring billede- og produkttekst samt priser.