Overvågnings-/vildtkamera S960

Antal
For dette produkt er minimumsbestilling 1 STK, maksimumbestilling STK
Totalpris 1.895,00 kr.
Om produktet
  • 10 stk  = 8 kg
Varenummer: 1764972

S960 Vildt- og overvågningskamera – overvågning og vildtobservation på et helt nyt niveau.

Ekstra genopladeligt batteri til vildtkamera S960 findes under varenummer 1767079.

Solpanel til S960 vildtkamera findes under varenummer 1767080. 

Hvis det skal være nemt, så skal du vælge S960 vildtkameraet. S960 tilhører en helt ny generation af vildt- og overvågningskameraer, der sender billeder og video direkte til din telefon via app, så du slipper for bøvl med MMS og mail. Når der er bevægelse foran kameraet, får du straks en notifikation i appen, og du kan tilgå dine billeder og videoer med det samme og direkte via appen.

Samtidig er det også nemt og enkelt at sætte kameraet op, og du kan til en hver tid tilgår kameraet via appen og ændre dine indstillinger. Så hvis du vil have video i stedet for billeder, så åbner du bare appen og ændre indstillingerne. Du kan også ændre videolængde, optageinterval, PIR sensitivitet og meget mere – alt sammen uden at skulle forstyrre ude i reviret.

Høj og gennemtestet brugervenlighed. I løbet af få minutter kan du opsætte og indstille kameraet via kameraets danske menu, og vores videoguides som du kan se nedenfor. Med den intuitive TrailCam Mobile app kan du nemt og hurtigt styre alle indstillinger direkte fra din telefon.

Øjeblikkelig bevægelsesdetektering.  Så snart der registreres bevægelse foran kameraet, modtager du en notifikation på din mobil og kan med det samme se video eller billeder. Du er altid i forkant og kan følge med i alt, hvad der sker i dit valgte overvågningsområde.

Lang batterilevetid. S960 kommer med en solid og genopladelige 8000mAh lithium-batteripakke, der sikrer at du få markant forlænget driftstid uden behov for konstante batteriskift. Batteriet oplades nemt i løbet af et par timer med det medfølgende USB-C kabel, og batteriets opladningsindikator sikre, at du nemt kan se hvornår, det er fuldt opladet og kan sættes i kameraet igen.

Fleksibel strømforsyning. S960 Vildt- og overvågningskamera giver dig mulighed for at tilslutte ekstern strøm fra solpanel via et enkelt stik, ligesom det er meget enkelt og hurtigt at skifte til et fuldt opladet ekstra batteri, så du aldrig behøver at vente på billeder fra kameraet. (Solpanel og ekstra batteri kan tilkøbes)

Del oplevelsen. S960 Vildt- og overvågningskamera gør det supernemt at del dine fantastiske billeder og videoer med venner og familie. Med få klik kan du give adgang til kameraets feed, så de kan se de samme højkvalitets billeder og videoer som dig.

Specifikationer:

Lithium batteri: 8000mAh
Billedeopløsning (max): 32mp
Videoopløsning: 1080p@30fps, 1296p@20fps
PIR-sensor reaktionstid: 0.1sek
Field Of View (Synsfelt): 70° PIR
PIR zoner: 3 detektionszoner
Vandtæthed: IP66
Lydoptagelse: Ja
Infrarøde LED blitz: 940nm (usynlige)

PIR-sensor rækkevidde (dag): 27m/90ft
PIR-sensor rækkevidde (nat): 30m/100ft

Koder: h.264

Download Trailcam Mobile App: Appstore og Google Play

Sådan opsætter du dit S960 og forbinder det til din mobil: SE VIDEO

Sådan indstiller du dit S960, når du har opsat kameraet og forbundet det til din mobil: SE VIDEO

S960 kræver SD-kort og SIM-kort med dataabonnement (medfølger ikke)


Læs mere Læs mindre