Mike Hammer Jagtstol med ryglæn

Antal
For dette produkt er minimumsbestilling 1 STK, maksimumbestilling STK
Totalpris 899,00 kr.
Om produktet
Dokumenter
  • 10 stk  = 19 kg
  • 36 stk  = 1 palle
Varenummer: 1760847

MH jagtstol med ryglæn er en kombineret rygsæk og jagtstol, der giver dig mulighed for at have alt det nødvendige med og samtidig giver dig en jagtstol, hvor du sidder komfortabelt og får et godt og stabilt ryglæn, så du kan sidde behageligt i alle de timer, det er nødvendigt.

Rygsækkens ergo-dynamisk bæresystem sikrer, at tasken er behagelig at have på og hviler godt på ryg og læn, også selv om du har både vand, kaffe, ekstra tøj og en stor madpakke med. Rygsækkens unikke kileformede sæde, gør at du sidder bekvemmeligt og godt, også selvom du skal sidde i længere tid.

Rygsækken har også justerbar brystrem og et nyudviklet "låse-system", der gør, at du nemt kan slå ryglænet op og ned.

Pakkevolume på taskens hovedrum er 24 liter, så der er god plads til det hele. Derudover har tasken gode sidelommer til diverse udstyr, du vil have mulighed for hurtigt at få fat i.

Der findes 2 lettilgængelige yderlommer på tasken, en på hver side. Lommerne er egnet til jagtredskaber eller en termokande. Lommer er med elastik, så de fastgør emnet.

I selve toppen på tasken, findes der en lynlås lomme til fx bilnøgler eller telefon.

Indvendig i tasken er der en "dokumentlomme" ligeledes med elastik, hvor man kan opbevare papirer og jagtdokumenter, der ikke må blive krøllet og skal være hurtigt at finde frem.

Rygsækkens hoftebælte er fuldt justerbart og har lommer til patroner, så du hurtigt kan genlade.

Rygsækstolen er testet til en bæreevne på 100kg.

Samlevejledning findes under “dokumenter”


Læs mere Læs mindre