Keen 4G Live Cam - inkl solpanel

Antal
For dette produkt er minimumsbestilling 1 STK, maksimumbestilling STK
Totalpris 2.999,00 kr.
Om produktet
Varenummer: 1760962

Keen 4G Live Cam - inkl solpanel og SD-kort

Dette vildt- og overvågningskamera kræver et simkort (datadelingskort) for at kunne sende billeder og video til en gratis app på din tablet eller telefon. Med Keen kameraet  får du derfor besked med det samme, der er bevægelse foran kameraet. I Land & Fritid anbefaler vi et dataabonnement fra Greentel, som du kan købe i vores butikker eller hos Greentel.

Live-kameraet fra Keen er fremstillet med den nyeste teknologi inden for datapakning af videoer, så de let og hurtigt kan sendes via mobilnetværket.
Dette gør, at der kan være op til 4 forskellige personer/enheder på samtidigt (ved fuld dækning).

Du tilgår kameraet via den gratis app, og så snart kameraet registrerer aktivitet, får du levende billeder direkte til din telefon eller tablet via appen. Keen kameraet gemmer også videoerne på det medfølgende SD-kort (hukommelseskort)

Live-videoen kan sendes i 3 forskellige opløsninger. I højeste opløsning, du kan se selv små detaljer. 

Du kan også via appen se livevideo, styre kameraet, se optagede sekvenser/videoer, ændre indstillinger og dele kameraet med andre, så de også kan følge med live. 

Om natten filmer Keen kameraet med hjælp fra helt usynlige blitz (940nm) i super kvalitet op til 15 meter væk. 

Med hele 16x forstørrelse kan du zoome og se selv de mindste detaljer på dit objekt. 

Kameraet drives at batterier, der lades op via det medfølgende solpanel. 

Keen kameraet er ideelt til overvågning, hvor der ikke er wifidækning, og er derfor perfekt til f.eks. hestefolden, indkørsel, jagten eller brændstoftanken.

NB
I lav opløsning kan et dataabonnement på 1 gb pr måned være nok, og kameraet kan tilgås fra flere enheder. Tilgås det ofte eller streames der i højeste opløsning, bør abonnementet være større. Vær opmærksom på, at i vintermånederne kan det være nødvendigt, at lade kameraet ud over det som solpanelet leverer af strøm.
Solpanellet skal monteres pegende mod Syd og med frit udsyn til direkte sollys.


Læs mere Læs mindre