Biobed - bio strøelse 40L

Antal
For dette produkt er minimumsbestilling 1 STK, maksimumbestilling STK
Totalpris 3.567,45 kr.
Om produktet
Indhold
  • 1 stk  = 11 kg
  • 51 stk  = 1 palle
Varenummer: 402501

Biobed - Bioaktiv strøelse

Helt nyt strøprodukt på markedet, som har mange gode fordele for din hest og dig. Biobed er et bioaktiv og naturligt strømateriale, som er baseret på økologisk pil fra Danmark. Strøelsen er PH-neutral og er, udover at være godt for din hest, også godt for klimaet.

Biobed er:
- Støvfri
- Lugtfri
- Drøj i brug
- Bioaktiv
- Høj sugeevne
- Økologisk

Heste viser flere tegn på komfort og bruger betydeligt mere tid på at ligge ned i et bundlag, der støver mindre og har mindre ammoniakafdampe - hele 3 gange så lang tid. Komposteret strøelse er særligt godt for heste, der lider af astma, allergi og åndedrætsproblemer.
Den reducerede ammoniak - fordampning giver en bedre sundhedstilstand for din hest generelt og minimerer ligeledes risikoen for ´sur stråle´.

Mængder:
Vi anbefaler at lave et lag på 10-15 cm i stalde/bokse med større dyr, så som heste. Har du et areal på 10 m2 skal du derfor bruge mellem 1-1,5 bigbag som opstart.

 

Anvendelse:


Fri for støv:
Biobed støver minimalt og nedsætter derved risikoen for luftvejsinfektioner hos din hest og giver et bedre arbejdsmiljø.

Reducerer lugt:
Det aktive biobundlag reducerer ammoniak-fordampningen, hvilket giver et bedre indeklima, da både lugt og mængden af fluer reduceres kraftigt.

Bioaktiv - Drøj i brug: 
Biobed er bioaktivt og er med til at nedbryde de organiske rester fra din hest. Dermed holder strøelse i lang tid og kræver ikke hyppig udskiftning. 

Høj sugeevne: 
Biobed har et højt overfladeareal, hvilket giver en rigtig god sugeevne til at absorbere fugt, urin og lignende. 

Hvad er Biobed: 
Biobed er baseret på pilekompost, som er et miljøvenligt alternativ, der er både spagnumfri, økologisk, vegansk og så er det produceret lokalt i Nordjylland. 

Det er et naturligt produkt lavet af økologisk pil som mikroorganismer og svampe har nedbrudt naturligt. Biobed er således fyldt med et naturligt aktivt mikroliv, som arbejder uafbrudt med at nedbryde det organiske materiale fra din hest. 

Lavt klimaaftryk: 
Biobed har et lavt klimaaftryk værende baseret på pil, græs og urter, som alle er hurtigt voksende afgrøder man høster på igen og igen. Ud over at det kræver mindre energi, bruger man kun få resourcer på den minimale forarbejdning af jorden og belaster derved ikke klimaet og miljøet i særlig høj grad. 


Læs mere Læs mindre

Biobed er baseret på pilekompost, som er et miljøvenligt alternativ, der er både spagnumfri, økologisk, vegansk og så er det produceret lokalt i Nordjylland.

Det er et naturligt produkt lavet af økologisk pil, som mikroorganismer og svampe har nedbrudt naturligt. Biobed er således fyldt med et naturligt aktivt mikroliv, som arbejder uafbrudt me dat nedbryde det organiske materiale fra din hest.

Læs mere Læs mindre