Kære kunde

 

Det er nu muligt at logge ind samt oprette sig som klubkunde igen, efter der gennem et stykke tid har været lukket grundet sikkerhedsopdateringer.

På baggrund af vores analyse kan vi konkludere, at et stort antal kunder anvender adgangskoder, der er for nemme at bryde. Af hensyn til din sikkerhed har vi derfor indført væsentligt skrappere krav til adgangskode på landogfritid.dk.

 

Vi skal derfor bede dig om at oprette en ny adgangskode til dit login, som du ikke bruger andre steder, og som overholder følgende krav:

Minimum 10 karakterer, store og små bogstaver, tal og specialtegn

 

Du opretter din nye adgangskode ved at åbne at klikke på Log ind, klikke på Nulstil adgangskode og indtaste den mail, din bruger er oprettet med. Derefter vil du modtage en separat mail med et link til at oprette en ny adgangskode.

Den nye adgangskode kan derefter bruges til at logge ind med.

Køb et gavekort som kan anvendes i vores Land & Fritid butikker
Vi har meget høj fokus på kvaliteten af de råvarer der indgår i foderet, samt hestens lyst til at spise det. Derfor giver vi fuld smagsgaranti på Equsana hestefoderprodukter.
Så skriv til vores dyrlæge Karen og få svar
Sund Premium er et dansk produceret kvalitetsfoder til din hund og kat. Vi prioriterer et større indhold af kød, kylling, fisk og har flere kornfrie varianter.
Hos Land & Fritid får du svar på dine spørgsmål.
I vores butikker møder du vores kompetente personale der alle har erfaring med dyr og dyrehold. Herudover kan du få mange spørgsmål besvaret, ved at læse med hér.
Som klubmedlem får du særlige klubtilbud, indbydelser til lokale arrangementer, gratis Equsana brændstofkort og hver 10. sæk hunde- og kattefoder gratis.

Find butik

Besøg en af vores butikker. Vi har et stort sortiment og du får kvalificeret rådgivning af vores specialister.

Kortet kunne ikke finde noget sted kaldet
Brug min placering
Se kort over butikker