Jodopax Vet - 500 ml

Antal
For dette produkt er minimumsbestilling 1 STK, maksimumbestilling STK
Totalpris 188,75 kr.
Om produktet
Indhold
  • 6 stk  = 1 karton
  • 2 stk  = 1 kg
  • 600 stk  = 1 palle
Varenummer: 281674

Jodopax Vet

Indeholder 5% jod. Skal fortyndes før anvendelse. Anvendes til fodbad (0,05%), instrumenter og stalde(0,05%), kastration(0,1%), desinfektion og rengøring(0,02%).Jodopax vet. er et højkoncentreret jodprodukt (væske) til rengørende og desinficerende arbejde ved og på dyr.

Virkningsmekanismer/egenskaber: Jodopax vet. har en kraftig og hurtigvirkende effekt på bakterier, svampe og virus. Jodopax vet. har også effekt på sporer. Den overfladeaktive substans (tensid) giver produktet stor gennemtrængelighedsevne og giver en god rensende effekt.   Rengørende og desinficerende arbejde ved og på dyr.

Deklaration: Jod Polyvinylpyrrolidonjod (Aktivt Jod: 7,5 g/kg og eddikesyre 15%. Det indeholder 15-30% nonionaktiv tensid. Det er (et derivat af) polyetylenglykol som anvendes (PEG 400).

Brugsvejledning: Rengørende og desinficerende arbejde omkring og på dyr. Jodopax vet. i færdigblandet brugsopløsning hverken svier eller irriterer huden. Allergiske reaktioner optræder meget sjældent ved de anbefalede doseringer.


Læs mere Læs mindre

Deklaration:

Jod Polyvinylpyrrolidonjod (Aktivt Jod: 7,5 g/kg og eddikesyre 15%. Det indeholder 15-30% nonionaktiv tensid. Det er (et derivat af) polyetylenglykol som anvendes (PEG 400).

Læs mere Læs mindre