Comfort-Fit fluemaske Daisy Cob

Comfort-Fit fluemaske Daisy
Varianter
Kun i butik

Vælg str.
Totalpris 239,00 kr.
Om produktet
  • 100 stk  = 15 kg
Varenummer: 1763126

Comfort Fit fluemasken er fremstillet i lycra, der giver den et godt fit og gør, at den er nem at bruge. Fluemasken sidder til omkring hestens hoved, uden at den kommer til at genere eller hæmme hestens bevægelser. Lycra materialet, som også er det, der ofte bruges til eksempelvis løbebukser, er kendt for sine gode åndbarhed og bevægelsesfrihed. Med lycra fluemasken vil hestens komfort altså være i top, mens den skærmes mod insekter.

Rundt om øjenene og ørerne er masken forsynet med net, der effektivt beskytter mod flue, myg, klæger og andre af sommerens generene insekter. Nettet har taktisk placerede syninger, der sørger for, at hesten ikke får nettet i øjnene. Når hesten har Professional's Choice fluemasken på, mindsker du altså risikoen for, at hesten får øjenbetændelse pga. insekter eller generes i ørerne.

Den nye generation (2022) af Professional's Choice fluemasken er forsynet med et hul til pandelokken, så pandelokken ikke slides og filteres ved at være lukket inde under en fluemaske.

Materiale: Lycra

Størrelser: Pony - Cob - Horse/Full - Oversize/XFull

Farve: Daisy


Læs mere Læs mindre