Royal Canin Hundefoder Labrador Junior 12 kg

SBN Labrador Junior 12 kg.
Kun i butik

Totalpris 749,95 kr.
Om produktet
  • 1 stk  = 12 kg
  • 42 stk  = 1 palle
Varenummer: 856609

Hvalpefoder til Labrador retrievere op til 15 måneder.
I denne periode styrkes knoglestrukturen på hvalpen, og vægten stiger langsommere. Hvalpens foder skal fortsat indeholde færre kalorier på trods af at den fortsat har brug for 50% flere kalorier end en fuldvoksen hund. Fordøjelsen er fuldt udviklet fra hvalpen er 5 måneder, og hvalpen kan derfor fordøje større mængder foder. Derfor er det meget vigtigt at holde øje med vægten på hvalpen, da overvægt på dette tidspunkt kan medføre til ledproblemer senere i hundens liv.

Med Labrador Retriever Junior foder hjælpes hvalpen med at styrke leddene tidligt i hundens liv grundet det høje indhold af protein og omega-3 fedtsyrer. Det tilpassede indhold af energi, proteiner, calcium samt fosfor bidrager til udviklingen af sunde og stærke knogler.


 

Ingredienser:

Ris, tørret fjerkræprotein, majs, vegetabilsk proteinisolat*, majsgluten, animalsk fedt, hydrolyseret animalske proteiner, mineraler, roetrævler, fiskeolie, vegetabilske fibre, sojaolie, frugto-oligosakkarider, psylliumfrø og skaller, hydrolysat af gær (kilde af mannan-oligosakkarider), hydrolysat af krebsdyr (glucosaminkilde), boragoolie, tagetesekstrakt (luteinkilde), hydrolysat af brusk (chondroitinkilde).


Læs mere Læs mindre