Vitaminer og mineraler er EKSTRA VIGTIGT når din hest skal på sommergræs

Husk at tildele et vitamin- og mineraltilskud til heste på græs. Forårsgræs bidrager med meget energi og protein og udvalgte vitaminer, men det dækker ikke  hestenes behov for alle mineraler. Man bør derfor som minimum tildele mineraler i form af Mineral Lick eller et samlet produkt med vitaminer og mineraler. Alle produkter er tilpasset til danske hestehold og du kan frit vælge mellem granulat, caps, piller eller slikbaljer.


Equsana Iceland Vit
Iceland Vit er udviklet til at dække islænderens særlige behov, men er også velegnet til andre racer med kraftig pelssætning. Produktet har et højt indhold af  letoptageligt svovl og organiske mineraler, der støtter en sund funktion af hud og pels, immunforsvar og stofskifte.


Perform Vit caps
Den ideelle vitamin- og mineralblanding til plage/ungheste, avlshopper og heste i hård træning.


Equsana Lick
Velsmagende slikspand, der indeholder alle livsvigtige vitaminer samt makro- og mikromineraler. Et godt supplement til heste i løsdrift og heste på græs. Produktet har et højt indhold af vitaminer og mineraler.


Equsana Grazing Plus
Velsmagende granuleret vitamin- og mineralblanding, med henblik på, at hesten går 24 timer på græs og forsyner græssende heste og ponyer med alle de vitaminer og mineraler, de behøver i sommerhalvåret.


Equsana Mineral Lick
Mineralsk sliksten med selen til heste.Find butik

Besøg en af vores butikker. Vi har et stort sortiment og du får kvalificeret rådgivning af vores specialister.

Kortet kunne ikke finde noget sted kaldet
Brug min placering
Se kort over butikker