Equsana Collection i nye klær’


Så rammer den nye Equsana Collection vinterkollektion Land & Fritid butikkerne.  

Som noget helt nyt, lanceres dele af den nye kollektion i en grå/sort limited edition, hvor der er fokuseret ekstra på optimering af tekstiler, komfort og øgede funktionalitet i produkterne.

Udover et strømlignet design, er der sat ekstra fokus på, åndbarhed, varme, hurtigtørrende materialer og tapede/ vandtætte sømme.

 

Kollektionen består af en letvægts vatteret dunjakke m/ hætte, en blød og varm striktrøje med ES-logo som similisten, en åndbar tætsiddende funktionalitets shirt samt en lang regnfrakke.

 

Udover den nye kollektion i det klassiske snit, byder kollektionen også på bestseller produkter til hverdagen i stalden.

Her finder du en praktisk strigletaske i Equsana look indeholdende et komplet striglesæt, en praktisk one-size hue med LED-lys i 3 lysstyrker, så du både kan ses og blive set i mørket. Lygten kan klikkes ud og uplades via USB stik.

Til hesten er der udviklet et smart sæt med høpose til ophæng i boksen, til trailerbrug eller i boksen. Hertil er udviklet en praktisk digital håndvægt, så posen nemt kan vejes af med den rette mængde hø inden brug.   
 
Traditionen tro kan Equsana Collection stadig erhverves til meget rimelige priser, dog er der begrænset antal af varerne, som betyder du skal være ekstra hurtig hvis du skal sikre dig de nye produkter i netop din størrelse.  

 

 Equsana vintercollection 2017

Equsana Vintercollection 2017 til hesten

Find butik

Besøg en af vores butikker. Vi har et stort sortiment og du får kvalificeret rådgivning af vores specialister.

Kortet kunne ikke finde noget sted kaldet
Brug min placering
Se kort over butikker