Mike Hammer Varmeunderbukser m. USB & powerbank - str. XS

Tilbuddet ender om 2d 14t 40m
Varianter
Tilbud
799,00 kr.
Tilbud
799,00
Tilbuddet ender om 2d 14t 40m

Vælg str.
Antal
For dette produkt er minimumsbestilling 1 STK, maksimumbestilling STK
Førpris 999,00 kr.
Rabat -200,00 kr.
Totalpris 799,00 kr.
Om produktet
Varenummer: 1757728

MH varmeunderbukser med USB er moderne varmeundertøj, der hjælper dig med at holde dig varm, når det er ekstra koldt eller ved stillesiddende opgaver. Undertøjet er lavet i komfortabel, strækbar og fugttransporterende fleece, og sidder behageligt tæt på kroppen. Underbukserne har tre indsyede varmeelementer på de mest kuldeudsatte steder på benene – foran over skridtet og på begge knæ. Varmen kan nemt reguleres i tre forskellige stadier alt efter behov. 

Tænd/sluk-knappen er placeret, så den kan foldes ud over dine yderbusker og derfor altid er nemt tilgængelig. Undertøjet giver op til 9 timers behagelig og sikker varme, og den medfølgende power bank lades hurtigt op, så du er klar igen. Det isolerende fleece materiale gør isolerende i sig selv og den kan derfor sagtens anvendelse som inderlag uden, at du aktiverer varmeelementerne.

MH Varmeundertøj er lavet med USB stik, så du kan tilslutte og skifte power banks efter behov. Der medfølger udelukkende ladekabel til varmeundertøjet. Ladekablet er konvertibelt med alle almindelige USB opladere.

Rød = Højeste varmeindstilling – 65°
Grøn = Medium varmeindstilling – 55°
Blå = Laveste varmeindstilling – 45°


Læs mere Læs mindre