Fast Bait mod fluer - 400 g

Fast Bait mod fluer - 400 g
Varianter

På lager online

Vælg mængde
Antal
For dette produkt er minimumsbestilling 1 STK, maksimumbestilling STK
Totalpris 469,00 kr.
Om produktet
Dokumenter
  • 10 stk  = 4 kg
  • 360 stk  = 1 palle
Varenummer: 239188

Fast Bait er et granulat til effektiv bekæmpelse af fluer, der tiltrækkes af sukker. Fast Bait virker såvel ved indtagelse som kontakt. Er ikke virksomt mod stikfluer. Den første behandling med Fast Bait bør finde sted i starten af fluesæsonen, inden der udvikles alt for store populationer. Det anbefales at gentage behandlingen efter 4-6 uger.

Fast Bait er et granulat til effektiv bekæmpelse af fluer, der tiltrækkes af sukker. Fast Bait virker såvel ved indtagelse som kontakt. 
Effektivt smøremiddel, der holder i 5-6 uger efter påsmøring. 400 gram rækker til 229 m2 flade.

Fast Bait kan anvendes på to måder:

1: Granulatet kan opløses i vand og males på de steder, som fluerne foretrækker. Opløs 200 g Fast Bait i 1-1½ dl varmt vand. Lad opblandingen stå i 15 min. før påføring. (opløsningen må ikke være så tynd, at den løber ved påstrygning). Stryg opløsning på fluernes yndlingsopholdssteder på vægge, dørstolper, rør, vindueskarme og gitre. Beregn et penselstrøg på 5x20 cm pr. m² staldoverflade. Jo flere steder, jo bedre bliver resultatet. Denne behandlings-metode giver ofte den bedste langtids-virkning. Virkningen forlænges ved at sprøjte lidt vand på de behandlede overflader ca. 3 uger efter behandlingen. Behandlingen gentages efter 4-6 uger.

2: Granulatet hældes i små skåle, der placeres ved fluernes tilholdssteder. Hæld ca. 10 gram Fast Bait i hver skål og placer dem så mange steder som muligt. Gør rent, når granulatet er dækket af støv eller døde fluer, og foretag en ny behandling. Meget støvede miljøer er ikke egnet til denne form for behandling. Sørg for, at husdyr ikke kan nå de behandlede steder. 350 gram Fast Baitrækker til op til 200 m² staldoverflade.

Anbefales
Svin
Kvæg
Fjerkræ
Mink
Hest
Får
Læs mere Læs mindre