Kitten Gravy vådfoder til Killing, Royal Canin 12 x 85 gr

Royal Canin Kitten Gravy Vådfoder til Killing
Royal Canin Kitten Gravy Vådfoder til Killing
Royal Canin Kitten Gravy Vådfoder til Killing
Royal Canin Kitten Gravy Vådfoder til Killing
Royal Canin Kitten Gravy Vådfoder til Killing
Kun i butik

Totalpris 169,95 kr.
Om produktet
Indhold
Varenummer: 867160

Fuldfoder til katte - Specielt til killinger, 2. vækstfase op til 12 måneder (bidder i sovs)

Den bedste start i livet for din killing begynder med den rigtige ernæring. Ved at sørge for, at den får de vigtige næringsstoffer, den har brug for, understøtter du din killings udvikling og vækst i kritiske stadier og i dens videre udvikling.

Fravænning af killinger kan være vanskeligt – især hvis foderet ikke er specifikt tilpasset din killings behov og smagsløg.

Derfor er ROYAL CANIN® Kitten Instinctive i sovs sammensat til at matche den optimale ernæringsprofil, som killingerne instinktivt foretrækker. Når du giver din killing et velsmagende foder, der tager hensyn til smag, duft og tekstur, fremmer du langvarig, instinktiv accept af det næringsrige foder, du giver den.  

ROYAL CANIN® Kitten Instinctive i sovs indeholder alle de vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for at opfylde høje energibehov og understøtte styrkelse af knoglerne samt opretholdelse af en god generel sundhed.

I anden vækstfase (4-12 måneder) er din killings immunsystem endnu ikke fuldt udviklet. ROYAL CANIN Kitten Instinctive styrker kroppens naturlige forsvar hos din killing med en sammensætning af antioxidanter som E-vitamin, C-vitamin, taurin og lutein.

ROYAL CANIN® Kitten Instinctive i sovs er specielt designet til at være let at tygge, og det er også velegnet som foder til moderkatte.

For at imødekomme hver kats individuelle præferencer fås ROYAL CANIN® Kitten Instinctive også som vådfoder i saftig gelé eller som en blød og velsmagende paté.


Læs mere Læs mindre

SAMMENSÆTNING: Kød og animalske biprodukter, korn, vegetabilsk proteinekstrakt, mineraler, vegetabilske biprodukter, olie og fedtstoffer, gær, sukker.

TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg) (med ernæringsmæssige egenskaber): D3-vitamin: 175 IE, E1 (Jern): 4 mg, E2 (Jod): 0,36 mg, E4 (Kobber): 2,8 mg, E5 (Mangan): 1,3 mg, E6 (Zink): 13 mg. 

ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 12 % - Råfedt: 4 % - Råaske: 1,8 % - Træstof: 0,9 % - Vand: 78 %.

Læs mere Læs mindre